Overslaan naar inhoud
Shaby.nl is compleet vernieuwd! - Nieuwe categorieën en producten
Shaby.nl is compleet vernieuwd! - Nieuwe categorieën en producten

Retourneren & Ruilen

Wilt u een product retourneren? Dat is geen enkel probleem, volg dan onderstaande stappen om je retourzending te laten verwerken.

Voordat u een product retour zendt, dient u ons eerst te mailen. Met de reden van de retourzending. Ook als het zonder opgaaf van redenen betreft. 

Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door wat je retour wil zenden. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@shaby.nl een aanmelding is voldoende: hier volgt geen persoonlijke bevestiging op. Het is wel belangrijk dat u 'retour' in het onderwerp vermeldt. Mocht je even contact willen hebben over je retourzending dan kun je ook een e-mail naar info@shaby.nl sturen. Na het aanmelden heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je retourzending ook daadwerkelijk retour te sturen, vergeet niet de pakbon bij te voegen. Let op: wij accepteren alleen items in de originele verpakking met aangehechte kaartjes en bijgevoegde artikelen of eventuele handleidingen.

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen zal deze binnen 48 uur worden verwerkt bij ons distributiecentrum en ontvangt u een bevestiging van ontvangst, samen met de creditnota. Zodra het verwerkt is in ons distributiecentrum ontvangt u het aankoopbedrag terug op dezelfde wijze waar u ook mee heeft betaald: binnen 5 dagen na de verwerking van de retour en uiterlijk binnen 14 dagen na de melding van de retourzending. Indien u de gehele bestelling retour stuurt, ontvang u ook de verzendkosten van de bestelling terug op uw rekening, met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van de keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering. De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

De retourzending zal alleen worden verwerkt als de producten in goede staat zijn, dit betekent dat u als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen. Als u een gratis product bij uw bestelling heeft ontvangen, dient u deze ook retour te sturen. 

Vergeet niet je pakbon of bestelbevestiging te printen en in het pakketje te doen. Als we niet weten wie de afzender is kunnen we de retourzending niet verwerken. 

(Let op! Zonder bewijs van verzending met Track & Trace-code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald. Versturen van brievenbus post is altijd op risico van de verzender)

Ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. Stuur het product terug en geef in de mail aan voor welk product u het wilt ruilen. De verzendkosten voor het terugsturen betaalt u zelf, wij betalen de verzendkosten voor het toesturen van het nieuwe product.

 Let op!

  • De verpakking van gebruiksartikelen mag nog niet zijn geopend (zoals batterijen, voedingssupplementen, mondstukjes etc.)
  • Producten die niet door toedoen van de leverancier zijn beschadigd of duidelijk zijn gebruikt kunnen wij helaas niet aannemen.
  • Producten die incompleet bij ons aankomen, vallen ook niet onder ons retourbeleid.

Klik hier om een retour aan te melden.

Ons retouradres:

Shaby.nl
Noordhoekring 15-15
5038 GB Tilburg