Overslaan naar inhoud
Shaby.nl is compleet vernieuwd! - Nieuwe categorieën en producten
Shaby.nl is compleet vernieuwd! - Nieuwe categorieën en producten

Lichtgevende knuffel

Knuffels ziet u overal. Hoewel men knuffels voornamelijk als kinderspeelgoed ziet, betekent dit niet dat knuffels, niet door volwassenen kan worden gebruikt. Er zijn meer dan genoeg mensen die allang geen kind meer zijn, die toch nog steeds één of meerdere knuffels hebben. Het belang van een goede knuffel is dan ook niet niets. Daarom wilt u uw baby natuurlijk een zo goed mogelijke knuffel geven. Wij verkopen een lichtgevende knuffel in de vorm van Winnie the Pooh. Verder heeft deze lichtgevende knuffel als extra voordeel dat het ook nog eens licht geeft wat geruststellend kan zijn voor uw baby.

Bekijk onze collectie Slapen & Thuis

 

Lichtgevende knuffel

 

Waarom zou u bij ons een lichtgevende knuffel willen kopen?

Een lichtgevende knuffel is perfect voor baby’s die een beetje bang zijn voor het donker. Ze hebben namelijk altijd een vriendje dat licht geeft bij zich. Verder zijn onze lichtgevende knuffels nog eens zacht en knuffelbaar. U levert dus zeker niet iets in ten opzicht van een normale knuffel. Verder zijn onze lichtgevende knuffels voorzien van allerlei soorten lieflijke melodietjes. Deze kunnen uw kindje doen ontspannen en geruststellen, zonder dat u daarvoor helemaal uit bed hoeft te komen. Zo zult u een betere nachtrust hebben, maar uw baby zeker ook. Het lichtje van onze lichtgevende knuffel komt uit het buikje van de knuffel. Deze is overigens ook uit te zetten. Door het lichtje, de zachtheid van de lichtgevende knuffel en de melodietjes zorgt u ervoor dat uw kindje gerust naar dromenland kan gaan. Verder krijgt u de batterijen, die bij de lichtgevende knuffel horen, meegeleverd.

Zijn lichtgevende knuffels voor baby’s?

Hoewel deze lichtgevende knuffels voor baby’s bedoeld zijn, zijn ze er natuurlijk ook voor ieder ander persoon die van deze lichtgevende knuffels kan genieten. Misschien wilt u wel een lichtgevende knuffel voor uzelf hebben, zeker als u ziet hoe leuk onze Winnie the Pooh knuffel is. Dus ook volwassenen kunnen bij ons terecht voor een lichtgevende knuffel.

Bekijk onze collectie Spelen

Wat hebben wij voor de rest te koop?

U kunt bij ons werkelijk bij ons terecht voor alles omtrent baby’s. Als u een babyshower geeft, kunt u bij ons terecht voor feest decoraties. Ook kunt u op onze website nog allerlei andere producten vinden, zoals hoofdbeschermers voor uw ledikant. Maar ook babyservies, normale knuffels en nog veel meer vindt u bij ons.

Contact