Overslaan naar inhoud
Shaby.nl is compleet vernieuwd! - Nieuwe categorieën en producten
Shaby.nl is compleet vernieuwd! - Nieuwe categorieën en producten

Kookpannenset

Een goede kookpannenset is geen overbodige luxe in de keuken. Sterke pannen zorgen er namelijk voor dat u voor langere tijd kunt koken met dezelfde hulpmiddelen. Hoe zonde is het, om na een jaar of zelfs een paar maanden al, nieuwe pannen te moeten aanschaffen? Een goede pannenset gaat misschien wel jaren mee. Voor een goede deal kijkt u op shaby.nl. Benieuwd naar waar u dan op moet letten? Lees snel verder!

Kookpannenset

Bekijk de collectie

De verschillende soorten kookpannenset

Een goede pannenset of kookset is onmisbaar in de keuken. Maar, we moeten onthouden dat de ene pan de andere pan niet is. Het verschil in prijs, kwaliteit en toegankelijkheid in gebruik kan nogal wat verschillen per set. Daarom is het verstandig aandacht te besteden aan een paar punten.

In een pannenset zitten meerdere pannen. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een 10 delige pannenset, of een 8 delige pannenset. De voorkeur voor uw kookpannenset gaat dus ook om de kwantiteit. Hoeveel pannen heeft u nodig? Kookt u veel of juist weinig? Vraag uzelf dit eerst af wanneer u gaat kijken voor een kookpannenset.

Bestel nu

Gaan voor het juiste materiaal

Het zal u opvallen hoeveel aanbod er is in verschillende materialen als het aankomt op uw kookpannenset. Niet alleen kan het materiaal van de pannenset wat verklappen over de kwaliteit van de pan, ook moeten verschillende materialen verschillend worden behandeld, schoongemaakt en onderhouden.

Een antiaanbak pannenset is een van de meest populaire varianten. Een antiaanbak houdt in dat de voeding die u in de pan opwarmt of opbakt niet zo snel blijven plakken aan de pan. Sinds 2015 mogen er geen pannen meer worden verkocht met Teftlon, en dat is maar goed ook. Tegenwoordig wordt er dan ook veel gewerkt met graniet of marmer om de pan te coaten. Een marmer gecoate pannenset is daarom een ideale keuze voor iedereen. Bij een dergelijke kookpannnenset voorkomt u aanbakken, maar komen er geen nare stofjes vrij.

Uw eigen stijl

Het oog wil ook wat! Wanneer u voor uw nieuwe kookpannenset kijkt, baseer uw keuze dan ook vooral op uw voorkeuren qua smaak. Een blauwe 10-delige pannenset keramische coating bijvoorbeeld, zal perfect passen bij uw landelijke interieur. Of ga voor een compleet andere kleur, of een grappige vorm. De opties voor uw kookpannenset zijn eindeloos. Ik heb op mijn site een selectie gemaakt van diverse soorten en maten. Kijk snel op Shaby.nl voor een uitgebreid assortiment pannensets. Daarnaast kunt u bij shaby.nl ook terecht voor producten zoals een elektrische deken.

Shop nu