Overslaan naar inhoud
Shaby.nl is compleet vernieuwd! - Nieuwe categorieën en producten
Shaby.nl is compleet vernieuwd! - Nieuwe categorieën en producten

Elektrische deken

U kent waarschijnlijk best wat mensen die een elektrische deken in huis hebben. Steeds vaker wordt het comfort wat een elektrische deken kan bieden niet langer gezien als overbodige luxe. Een goede nachtrust is immers belangrijk voor een goed functioneren overdag. Bent u ook op zoek naar een goede elektrische warme deken? Ik kan u verder helpen!

Elektrische deken

Wat een verwarmde deken kan betekenen

Een elektrische warme deken zet u even voordat u uw bed in stapt aan. Wanneer u dan een tijdje later naar bed gaat, is deze lekker voorverwarmd. De overweging voor de aanschaf voor een elektrische deken is voor iedereen weer anders. Sommige mensen hebben moeite met inslapen tijdens de koude herfst- en winterdagen. Als het buiten kouder wordt, wordt dat het in huis natuurlijk ook. De opwarming van een koud lichaam kan langzaam verlopen. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld een slechte bloedcirculatie, waardoor hun handen en voeten snel koud worden. Probeer dan maar eens in slaap te komen! Een elektrische deken kan hierin de uitkomst bieden.

Bekijk de collectie

Een elektrische deken als medicijn tegen artrose

Ook mensen met reumatische klachten of zelfs artrose kunnen profiteren van een goede elektrische deken. Kou is namelijk funest als het aankomt op de klachten die met dergelijke aandoeningen meekomen. Een voorverwarmd bed kan ervoor zorgen dat de botten en spieren beter kunnen ontspannen wanneer u uw bed in stapt.

Bestel nu 

Verwarming uit, elektrische deken aan

Met de huidige gasprijzen kan een verwarmde deken ook een alternatief bieden. De verwarming is natuurlijk een enorme kostenpost geworden de laatste tijd. En met de winter in aantocht is het laatste wat u wilt verkleumen in de kou in uw eigen huis. Een alternatief hoge gasprijzen, kan een elektrische deken ervoor zorgen dat de verwarming ‘s nachts niet zo hard hoeft te loeien. Dat scheelt u weer in de portemonnee!

 

Shaby biedt de oplossing

Ik van Shaby.nl kan u helpen uw koude nachten dragelijker te maken. Verschillende typen warmtedekens bieden verschillende mogelijkheden. Zo zijn er dekens met meerdere warmtestanden, zit er op sommigen een timer en verschillen ze ook nog van maat en materiaal. Neem eens een kijkje in het aanbod elektrische dekens op mijn website. Hier vindt u, naast verwarmde dekens, ook een groot aanbod andere (huishoudelijke) apparaten en accessoires, zoals een kookpannenset of gereedschap. Neem contact met mij op als u vragen heeft. U zal geen spijt hebben van de aankoop van uw elektrische deken.

Shop nu