Overslaan naar inhoud
Shaby.nl is compleet vernieuwd! - Nieuwe categorieën en producten
Shaby.nl is compleet vernieuwd! - Nieuwe categorieën en producten

Babyservies

Wanneer u een kindje gekregen heeft zijn er enkele punten van groot belang. De gezondheid van uw kindje staat hierbij natuurlijk met stipt op de eerste plaats. Juist daarom is het belangrijk dat uw baby genoeg eet en drinkt. U kunt hiervoor bij ons allerlei soorten prachtig babyservies kopen. Met de vrolijke en kleurrijke prints zien deze er niet alleen leuk uit, maar zorgen ze er ook nog eens voor dat uw kindje lekker wil gaan eten. Ons babyservies bestaat uit een kommetje, een bordje, een beker, een vork en een lepel. Kijk vooral eens op onze website om te zien of er een design tussen zit dat perfect bij u en uw baby past.

Bekijk onze collectie Slapen & Thuis

 

Babyservies

 

Waarom zou u voor ons babyservies kiezen?

Wij bieden verschillende soorten babyservies aan. Of u nu babyservies zoekt met eenhoorns of babyservies met leeuwen, u vindt het bij ons. Verder is ons babyservies helemaal compleet. Doordat u naast een bord en een beker, ook bestek en een kommetje krijgt, heeft u eigenlijk niets anders meer nodig om uw baby te laten eten en drinken. Verder wordt ons babyservies gemaakt van 100% bamboevezel. U hoeft dus niet bang te zijn voor schadelijke stoffen in het servies. Hierdoor is het perfect voor uw kindje. Verder is ons babyservies biologisch en ecologisch gemaakt. Als laatste is ons babyservies ook nog eens hittebestendig. U kunt deze dus gemakkelijk met de hand afwassen, maar u kunt dit babyservies ook in de vaatwasser zetten.

Wat voor soorten babyservies bieden wij aan?

Zoals hiervoor al kort vermeld is, hebben wij verschillende soorten babyservies. U kunt kiezen voor babyservies met eenhoorns erop, maar u kunt ook voor babyservies met leeuwenprint kiezen. Daarnaast hebben wij ook nog de keuze uit babyservies met een giraffen of lama’s. Er zit dus eigenlijk altijd wel iets leuks voor u en uw baby tussen.

Bekijk onze collectie Knus & Warm

Interesse in ons babyservies?

Neem dan vooral een kijkje op onze website. U zult vast en zeker verliefd worden op bepaalde producten die wij aanbieden. Wij bieden naast babyservies ook lichtgevende knuffels aan. Deze knuffels zijn niet alleen zacht, maar geven ook nog eens licht. Perfect voor als uw baby nog een beetje bang is voor het donker. Deze is verkrijgbaar in de vorm van Winnie the Pooh. Ook bieden wij hoofdbeschermers voor uw ledikant aan. Wat u ook zoekt, wij hopen dat u het bij ons vindt.

Contact