Overslaan naar inhoud
Shaby.nl is compleet vernieuwd! - Nieuwe categorieën en producten
Shaby.nl is compleet vernieuwd! - Nieuwe categorieën en producten

Little Castle Collectie (blauw)

 

De Little Castle collectie van Fehn is ideaal om uw kind in de watten te leggen. Dit bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Fehn maakt namelijk sinds 1949 al de meest schattige en zachte babyproducten. De Little Castle collectie is hier een perfect voorbeeld van. Met de producten van Fehn kun je de motoriek van je baby ondersteunen, de zintuigen stimuleren en de fantasie prikkelen. Bij Shaby vinden we het enorm belangrijk dat we uw baby zo comfortabel en vertrouwd mogelijk laten voelen. Na een ervaring met de Little Castle collectie wilt uw kind niks anders meer!


Knuffeldekens & Wikkeldekens

Bij Shaby vinden we dat de nachten er zijn om lekker te dromen. De knuffeldekens van Little Castle zullen elke avond een lach toveren op het gezichtje van de kleine. De fleecedekens dienen als een beschermer, trooster, snuifdoek en is vooral gemaakt om lekker mee te knuffelen. De schattige Little Castle vleermuis op deze knuffeldekens zorgt ervoor dat uw baby zich nooit alleen zal voelen in bed!


Daarnaast zijn in de Little Castle collectie van Fehn ook wikkeldekens voor uw baby te vinden. Deze wikkeldekens zijn ideaal om de baby warm te houden in bijvoorbeeld de kinderwagen of draagzak. Dankzij het zachte pluche zal de baby zich altijd comfortabel voelen in deze wikkeldekens. De schattige vleermuis is ook op deze wikkeldekens terug te vinden. Uw baby neemt zijn of haar vriendje dus overal mee naartoe. 


Kinderwagenspanners

De kinderwagenspanners van Little Castle zijn perfect om de zintuigen van uw kind te stimuleren. Hiernaast zal uw kind ook het plezier van zijn/haar leven hebben. De mooie kleuren, ritselende en piepende geluiden van de kinderwagenspanners of kinderwagenhangers zullen een erg aangename ervaring voor uw kind zijn. Hij of zij zal zich heerlijk kunnen ontspannen in de vertrouwde en betoverende wereld van Little Castle. De kinderwagenspanner is gemakkelijk met haken aan de kinderwagen te bevestigen.

 

Muziekmobielen

De prachtige muziekmobiel van Fehn zal uw kind meenemen naar een magische wereld. Bij Shaby vinden wij het belangrijk dat er elke nacht fijn gedroomd wordt! Het muziekdoosje van deze muziekmobiel is met de hand op te winden. Er zal vervolgens een aangename, dromerige melodie volgen. Daarnaast zorgen de dansende dieren voor een vrolijk tafereel en zullen ze zorgen voor een lach op het gezicht van de baby. De iconische figuren van de Little Castle collectie zijn uiteraard terug te vinden op deze muziekmobielen. De zachte, vrolijke dieren zullen voor onvergetelijke momenten voor uw kind zorgen.

Slabbetjes

De kleertjes van uw baby zullen nooit meer vies worden met de slabbetjes van Fehn. Het zijn zachte, comfortabele slabbetjes met een klittebandsluiting. Door het fijne design van de slabbetjes is het gemakkelijk om te doen en zal dit voor zowel ouder als kind geen nare ervaringen opleveren. De leuke Little Castle figuren zijn tevens ook terug te vinden op deze slabbetjes.

Badcapes

Badderen was nog nooit zo leuk en aangenaam dankzij de fijne badcapes die Fehn voor uw kind te bieden heeft. Het is geen raadsel dat deze badcapes uit de Little Castle collectie komen. Op de capuchon is namelijk een schattig draakje te vinden die maar al te graag meedoet aan alle plezier. Deze badcape neemt tevens het vocht op nadat uw kind uit bad komt. Daarnaast zal de zachte stof uw kind lekker warm houden en fijn is om uw kindje mee te knuffelen. Bereid u maar alvast voor op de lach die u elke dag op het gezicht van uw kind zult zien bij het aanhebben van de badcapes van little castle!


Wij raden u zeker aan om eens een kijkje te nemen in de Little Castle Collectie!

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Een aanrader is ook om naar onze andere collecties te kijken, zoals Sleeping Forest, Australia, Aiko & Yuki of Color Friends

Plaats een reactie

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze kunnen worden geplaatst.

* Verplichte velden